Image

 

* * * Fåtal platser kvar * * *

Fotbollsskola för spelare födda 2008-2012

Välkommen till Benficas fotbollsskola

Under Benficas camp kommer du få träna med samma metodik som i SL Benficas framgångsrika akademi. Du kommer få hjälp med att utveckla dina tekniska och taktiska. Dina tränare kommer ge dig värdefulla tips på hur du kan utveckla både ditt offensiva och defensiva spel. Tränarna kommer från Benfica och tränar ungdomslag i klubben.

Fotbollscamp med annorlunda och rolig träning

Campen med Benfica i augusti 2021 blev väldigt uppskattad för den höga kvaliteten på träningen. Över 160 spelare från hela landet deltog (bilder). Du kommer få rolig och lite annorlunda träning som utvecklar dig som spelare. Missa inte detta unika tillfälle att få träna med coacher från en av Europa främsta akademier. 

Vi kommer att dela in spelarna i grupper så att man spelar med spelare i liknande ålder. Tjejer är förstås jättevälkomna att anmäla sig och vi sätter dem alltid i samma grupp om de är i liknande ålder.

Träffa spelare från hela landet

Till campen kommer spelare från hela Sverige så du kommer säkert att träffa nya kompisar. Erfarna svenska tränare är med och assisterar samt översätter. Allt sker i en mycket trygg och positiv miljö. 

Fakta om fotbollsskolan

Preliminärt schema:

Måndag 27/6
08:30-09:30 Registering
09:30-11:30: Träning
11:30-12:30: Lunch
12.30-15.00: Träning (inkl mellis)

Tisdag 28/6
09:00-11:30: Träning
11:30-12:30: Lunch
12.30-15.00: Träning (inkl mellis)

Onsdag 29/6
09:00-09:30: Fotografering
09:30-11:30: Träning
11:30-12:30: Lunch
12:30-15:00: Träning (inkl frukt)
15:00- Avslutning, diplomutdelning

Detta ingår

- Träningskit från SL Benfica (ev annat än ovan)
- Lunch
- Mellanmål
- Diplom
- Ca 15-16 tim träning med coacher från SL Benfica

Kostnad:

2.390 SEK/spelare

Plats:

Stockhagens IP (karta). Du tar dig enkelt till idrottsplatsen kommunalt. Ta tunnelbanan till Danderyds sjukhus så går det bussar till Stockhagens IP. De tar bara ett par minuter. Läs mer på (www.sl.se). Det finns gott om parkeringsplatser vid idrottsplatsen.

Boende

Vi rekommenderar att ni bor på Quality Hotel Friends som tagit fram specialpriser för dig som går våra clinics:

  • En vuxen + ett barn,  820kr/natt
  • Två vuxen + ett barn, 970kr/natt
  • Två vuxna + två barn, 1120kr/natt

Covid

Som alla känner till är smittspridningen fortsatt stor och vi följer självklart myndigheternas rekommendationer angående COVID. Om vi behöver ställa in campen återbetalar vi avgiften. Läs våra villkor här.

Arrangör

CoachenEvents har anordnat clinics i över 10 års tid tillsammans med klubbar som Real Madrid, Tottenham Hotspur och Dinamo Zagreb. Kika gärna här. Allt är mycket välorganiserat och vi är måna om att alla ska känna sig välkomna. Du kan därför känna dig trygg när du anmäler dina barn till våra clinics. Vi tar väl hand om barnen och har alltid mycket personal på plats. Till vår hjälp anlitar vi alltid mycket erfarna svenska tränare som är med ute på planen och hjälper till att instruera och översätta för barnen. Du når oss på: info@coachenevents.se

Vill du vara hjälptränare under clinicen?

Varje år anlitar vi erfarna svenska tränare som är med under våra clinics. Som assisterande tränare är du med i en grupp och samarbetar med coachen från SL Benfica. Ett perfekt tillfälle för dig som är ungdomstränare och på nära håll vill lära dig hur man planerar och genomför träningar i SL Benficas ungdomslag.  Anmäl ditt intresse här >>

Betalning

Du betalar direkt med Kort när du anmäler dig i formuläret nedan. Vi kan även fakturera mot en avgift på 50 SEK. Mejla då dina uppgifter till: info@benficacampstockholm.se

SE LISTA PÅ ANMÄLDA DELTAGARE >>

Anmäl dig här

  • Antal platser: 88
  • Lediga platser: 7

Betalningsinformation

Summa
SEK
Tax amount
SEK
Totalt
SEK
Payment method

Hotell

BÄSTA BOENDET

Kommer du från en annan ort? Under clinicen kan du bo billigt och bekvämt på Quality Hotel Friends i Solna som vi har ett specialavtal med.
BOKA HÄR
Hotell

CAMPEN 2021

Förra året deltog 160 spelare från hela landet i campen med Benfica. Det blev en väldigt uppskattad camp med Benficas trevliga tränare.
SE BILDER
Hotell

BENFICAS U19 - BÄST I EUROPA!

25 april 2022 vann Benfica UEFA Youth League. Det är Champions League för U19 och ytterligare ett bevis på att SL Benficas ungdomsverksamhet är i absolut världsklass!
LÄS MER

Kan du inte komma?

Kan du inte vara med på just den här campen? Vi arrangerar varje år camper med flera olika storlag. I Augusti med Real Madrid och till höstlovet troligen med en Premier League club. Missa inte det. Anmäl dig på vår väntelista så återkommer vi till dig när det är dags för nästa camp!

Till väntelistan >>