Image
Image

Fotbollsskola för målvakter


OBS- Missa inte nästa camp med Benfica. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Välkommen till Benficas fotbollsskola

Under Benficas målvaktscamp kommer du få träna med samma metodik som i SL Benficas framgångsrika akademi. Din målvaktstränare kommer från Benfica och tränar ungdomslag i klubben.

Fotbollscamp med annorlunda och rolig träning

Vi har arrangerat camper med Benfica både sommaren 2021 och såväl sommar som höst 2022. Vi vet att du kommer få rolig och lite annorlunda träning som utvecklar dig som spelare. Missa inte detta unika tillfälle att få träna med coacher från en av Europa främsta akademier. 

Bilder

Träffa spelare från hela landet

Till campen kommer målvakter från hela Sverige så du kommer säkert att träffa nya kompisar. Erfarna svenska tränare är med och assisterar samt översätter. Allt sker i en mycket trygg och positiv miljö. 

Preliminärt schema:

Dag 1

 • 08:30-09:30 Registering
 • 09:30-11:30: Träning
 • 11:30-12:30: Lunch
 • 12.30-15.00: Träning (inkl mellis)

Dag 2

 • 09:00-11:30: Träning
 • 11:30-12:30: Lunch
 • 12.30-15.00: Träning (inkl mellis)

Dag 3

 • 09:30-11:30: Träning
 • 11:30-12:30: Lunch
 • 12:30-15:00: Träning (inkl frukt)
 • 15:00- Avslutning, diplomutdelning

I vissa fall har vi även en 2-dagarscamp. Då gäller schemat för dag 1 + dag 3

Detta ingår

- Målvaktströja från SL Benfica
- Lunch
- Mellanmål
- Diplom
- Ca 15-16 tim träning med coacher från SL Benfica

Kostnad:

ca 2.490 SEK/spelare

Plats:

Stockholm. Vi återkommer om exakt arena.

Boende

Vi rekommenderar att ni bor på Quality Hotel Friends som tagit fram specialpriser för dig som går våra clinics. Vi återkommer med priser när vi lanserar nästa camp.

Covid

Som alla känner till är smittspridningen fortsatt stor och vi följer självklart myndigheternas rekommendationer angående COVID. Om vi behöver ställa in campen återbetalar vi avgiften. Läs våra villkor här.

Arrangör

CoachenEvents har anordnat clinics i över 10 års tid tillsammans med klubbar som Real Madrid, Tottenham Hotspur och Dinamo Zagreb. Kika gärna här. Allt är mycket välorganiserat och vi är måna om att alla ska känna sig välkomna. 

Vill du vara hjälptränare under clinicen?

Varje år anlitar vi erfarna svenska tränare som är med under våra clinics. Som assisterande tränare är du med i en grupp och samarbetar med coachen från SL Benfica. Ett perfekt tillfälle för dig som är ungdomstränare och på nära håll vill lära dig hur man planerar och genomför träningar i SL Benficas ungdomslag. När vi lanserar campen kommer du hitta en länk till ansökningsformuläret här.

Betalning

Du betalar direkt med Kort eller Paypal när du anmäler dig i formuläret nedan. Vi kan även fakturera mot en avgift på 50 SEK. Mejla då dina uppgifter till: info@benficacampstockholm.se

Anmäl dig här

Hotell

BENFICAS U19 - BÄST I EUROPA!

25 april 2022 vann Benfica UEFA Youth League. Det är Champions League för U19 och ytterligare ett bevis på att SL Benficas ungdomsverksamhet är i absolut världsklass!
LÄS MER

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...