Image
Image

 

ASSISTERANDE TRÄNARE

Vi ger dig en unik möjlighet att vara med som assisterande tränare under Benficas camper. Som assisterande tränare är du med och planerar och genomför träningen tillsammans med den Benficas coacher. Du är med och instruerar och leder träningen och ser till att barnen förstår och gör övningen rätt. Du peppar och stöttar precis som med ditt eget lag. Att vara med som assisterande tränare är ett unikt tillfälle att på nära håll se hur man jobbar med Benficas metodik.

Det blir som en kostnadsfri tränarkurs där du får massor av inspiration och kunskaper att ta med till ditt eget lag.

Varje år brukar ca 10 assisterande tränare vara med. Många återkommer år efter år. Det blir ett par trevliga dagar i en trivsam miljö med många positiva barn som älskar fotboll. 

Hotell

BÄSTA BOENDET

Kommer du från en annan ort? Under clinicen kan du bo billigt och bekvämt på Quality Hotel Friends i Solna som vi har ett specialavtal med.
BOKA HÄR
Hotell

CAMPEN 2021

Förra året deltog 160 spelare från hela landet i campen med Benfica. Det blev en väldigt uppskattad camp med Benficas trevliga tränare.
SE BILDER
Hotell

BENFICAS U19 - BÄST I EUROPA!

25 april 2022 vann Benfica UEFA Youth League. Det är Champions League för U19 och ytterligare ett bevis på att SL Benficas ungdomsverksamhet är i absolut världsklass!
LÄS MER

Kan du inte komma?

Kan du inte vara med på just den här campen? Vi arrangerar varje år camper med flera olika storlag. I Augusti med Real Madrid och till höstlovet troligen med en Premier League club. Missa inte det. Anmäl dig på vår väntelista så återkommer vi till dig när det är dags för nästa camp!

Till väntelistan >>